حداقل ۱ لیتر آب
به اندازه دلخواه از میوه یا سبزی مورد علاقهتان
ابتدا میوه یا سبزی مورد علاقه خود را خرد کرده و به آب اضافه کنید. هرچقدر مقدار میوه یا سبزی بیشتر باشد، طعم دتاکس واتر بهتر خواهد بود.
سپس آن را به مدت ۱ تا ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا دتاکس مفیدتر و طعم آن دلنشینتر شود. حتما بعد از این مدت، تفاله میوه یا سبزی را جدا کرده و دور بیندازید.
در صورتی که برای تهیه دتاکس عجله دارید، خرد کردن یا فشردن میوه یا سبزی مورد نظرتان به شما کمک خواهد کرد.
لازم به ذکر است که فقط آب دتاکس را باید میل کنید.
معروفترین طعمهای دتاکس عبارتند از:
لیمو و زنجبیل
خیار و نعناع
هندوانه و نعناع
سیب و دارچین
پرتقال و لیمو
توت سیاه و پرتقال
گریپفروت و آویشن
توت فرنگی و ریحان
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/296240
ماش و برنج را جداگانه حدود ۱۵ دقیقه درون آب ولرم بخیسانید. ماش را پس از آبکشی، نیمپز...
ادامه مطلبابتدا لوبیاسیاه از شب قبل خیسخورده را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به...
ادامه مطلبابتدا زنجبیل را پوست بکنید و با رنده ریز، رنده کنید. سپس آب لیموترش، سرکه و عسل را به آن اضافه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.