۱ عدد سیب
۴ عدد زردآلو
۱ قاشق مرباخوری عسل
۱ قاشق غذاخوری گلاب
یکچهارم قاشق غذاخوری ژلاتین
یکسوم قاشق چایخوری پودر دارچین
هسته زردآلوها را درآورده و بههمراه سیب، عسل، گلاب، پودر ژلاتین و پودر دارچین درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. سپس آن را درون قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/166919
ابتدا کدو و هویج را رنده و فلفل دلمهای را ریزریز کنید. سپس تخممرغ، سبوس برنج و...
ادامه مطلبابتدا چغالهها را له کنید و با ۲ لیتر آب بپزید. پس از خنک شدن، آنها را بههمراه آب...
ادامه مطلبابتدا کرفس را خرد کنید (نباید خیلی ریز شوند). سپس آن را بههمراه رزماری، سرکه، نمک دریا و ۵...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.