۱ عدد سیب
۴ عدد زردآلو
۱ قاشق مرباخوری عسل
۱ قاشق غذاخوری گلاب
یکچهارم قاشق غذاخوری ژلاتین
یکسوم قاشق چایخوری پودر دارچین
هسته زردآلوها را درآورده و بههمراه سیب، عسل، گلاب، پودر ژلاتین و پودر دارچین درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. سپس آن را درون قالب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/166919
لوبیا را حداقل به مدت ۶ ساعت درون آب ولرم خیس کنید. در صورت امکان چند بار آب آن را عوض نمایید. پس...
ادامه مطلبطالبی را پوست کنده و درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی مخلوط کنید. سپس گلاب و پودر دارچین را...
ادامه مطلبابتدا گریپفروت، نارنگی، پرتقال و لیموترش را پوست بکنید، خرد کنید و هستهشان را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.