زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

خوراک دال‌عدس

مواد مورد نیاز:

6 حبه سیر
1 عدد پیاز بزرگ
500 گرم دال‌عدس
گوشت مجاز به مقدار دلخواه
1 قاشق غذاخوری رب خانگی
1 قاشق چای‌خوری پودر لیموعمانی
1 قاشق چای‌خوری پودر فلفل‌قرمز تند (اختیاری)
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا دال‌عدس را با 4 لیوان آب، درون قابلمه نیم‌پز کنید و کف آن را بگیرید. پیاز و سیر را به‌شکل نگینی خرد کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون تابه سرخشان نمایید. سپس گوشت مجاز را به‌شکل نگینی ریز خرد کنید و آن را با پیاز و سیر تفت دهید. در ادامه رب خانگی، پودر لیموعمانی، پودر فلفل‌قرمز تند (در صورت تمایل) و ادویه‌جات دلخواه را هم به آن‌ها اضافه کنید و به‌خوبی مخلوط نمایید. در نهایت محتویات تابه را درون قابلمه دال‌عدس بریزید و به‌خوبی ترکیب کنید. درب قابلمه را نیمه‌باز بگذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوراک دال‌عدس جا بیفتد.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/132067

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

چای جعفری

لیموترش را حلقه‌حلقه کرده و به‌همراه جعفری، چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک...

ادامه مطلب

سرکه خرما و خَرنوب

ابتدا خرنوب‌ها را بشکنید و هسته خرماها را دربیاورید. سپس آن‌‌ها را به‌همراه...

ادامه مطلب

پلو با خورش لوبیاچشم‌بلبلی

لوبیاچشم‌بلبلی از شب قبل خیس‌خورده را پس از آب‌کشی، نیم‌پز کنید. سیر، پیاز و فلفل...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت