6 حبه سیر
1 عدد پیاز بزرگ
500 گرم دالعدس
گوشت مجاز به مقدار دلخواه
1 قاشق غذاخوری رب خانگی
1 قاشق چایخوری پودر لیموعمانی
1 قاشق چایخوری پودر فلفلقرمز تند (اختیاری)
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا دالعدس را با 4 لیوان آب، درون قابلمه نیمپز کنید و کف آن را بگیرید. پیاز و سیر را بهشکل نگینی خرد کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون تابه سرخشان نمایید. سپس گوشت مجاز را بهشکل نگینی ریز خرد کنید و آن را با پیاز و سیر تفت دهید. در ادامه رب خانگی، پودر لیموعمانی، پودر فلفلقرمز تند (در صورت تمایل) و ادویهجات دلخواه را هم به آنها اضافه کنید و بهخوبی مخلوط نمایید. در نهایت محتویات تابه را درون قابلمه دالعدس بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. درب قابلمه را نیمهباز بگذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوراک دالعدس جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/132067
ابتدا لوبیاقرمز از شب قبل خیسشده را آبکشی کرده و میپزیم. سپس آن را با میکسر یا...
ادامه مطلبابتدا سبزی، تخممرغ، سبوس برنج و ادویهجات دلخواه را با هم بهخوبی ترکیب کنید. سپس با...
ادامه مطلبابتدا هسته گوجهسبزها را دربیاورید و آنها را با میکسر میکس کنید. سپس آنها را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.