ویتامین E گروهی از آنتیاکسیدانهای قوی است که از سلولهای بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت میکند. سطوح کافی این ویتامین برای عملکرد طبیعی بدن ضروری است. اگر به اندازه کافی ویتامین E مصرف نکنید، ممکن است بیشتر مستعد عفونت شوید، بینایی ضعیفی داشته باشید یا از ضعف عضلانی رنج ببرید. خوشبختانه این ویتامین در بیشتر غذاها وجود دارد؛ در نتیجه بعید است که دچار کمبود شوید، مگر اینکه جذب مواد مغذی در بدن شما اختلال داشته باشد. با این وجود، همه باید سعی کنند مقدار کافی از غذاهای کامل و غنی از ویتامین E مصرف کنند. برای اکثر بزرگسالان 15 میلیگرم ویتامین E در روز کافی است. برای اطلاعات بیشتر درباره ویتامین E میتوانید مقاله مربوط به آن را مطالعه کنید. در این مقاله ابتدا لیستی از 20 ماده غذایی حاوی آلفا-توکوفرول که فعالترین نوع ویتامین E است، ارائه میکنیم. سپس پنج لیست از غذاهای غنی از ویتامین E را ارائه خواهیم کرد که بر اساس گروه غذایی طبقهبندی شدهاند.
در این بخش 20 ماده غذایی غنی از فعالترین نوع ویتامین E (آلفا-توکوفرول) را بههمراه میزان ویتامین موجود در 100 گرم از آنها ارائه میکنیم.
در این بخش 10 محصول حیوانی غنی از ویتامین E را بههمراه میزان ویتامین موجود در 100 گرم از آنها ارائه میکنیم.شاهمیگو (لابستر): 1.0 میلیگرم (7 درصد نیاز روزانه)
در این بخش 10 مغز غنی از ویتامین E را بههمراه میزان ویتامین موجود در 100 گرم از آنها ارائه میکنیم.بادام هندی: 0.9 میلیگرم (6 درصد نیاز روزانه)
در این بخش 10 میوۀ غنی از ویتامین E را بههمراه میزان ویتامین موجود در 100 گرم از آنها ارائه میکنیم.انبه: 0.9 میلیگرم (6 درصد نیاز روزانه)
در این بخش 10 سبزی غنی از ویتامین E را بههمراه میزان ویتامین موجود در 100 گرم از آنها ارائه میکنیم.کدوحلوایی (پخته): 1.3 میلیگرم (9 درصد نیاز روزانه)
در این بخش 10 روغن خوراکی غنی از ویتامین E را بههمراه میزان ویتامین موجود در 100 گرم از آنها ارائه میکنیم.
ویتامین E تقریباً در همه غذاها تا حدی یافت میشود، به همین دلیل اکثر افراد در معرض خطر کمبود آن نیستند. با این حال، اختلالاتی که بر جذب چربی تأثیر میگذارد، مانند فیبروز سیستیک (سفتی مخاط) یا بیماری کبد، ممکن است در طول زمان منجر به کمبود آن شود، به خصوص اگر مقدار ویتامین E در رژیم غذایی شما کم باشد. افزایش سطح ویتامین E در بدن (حتی بدون مکمل) بسیار آسان است. به عنوان مثال، یک روش عالی این است که مقداری تخمه آفتابگردان یا بادام را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. همچنین میتوانید میزان جذب ویتامین E از غذاهای کم چرب را با مصرف آنها بههمراه چربی، افزایش دهید. به عنوان مثال اضافه کردن یک قاشق غذاخوری روغن به سالاد میتواند تفاوت قابل توجهی ایجاد کند.
لینک کوتاه مقاله: https://binda.ir/sl/117292
ویتامینهای خانواده B گروهی از ویتامینها هستند که نقشهای مهمی در بدن ایفا میکنند....
ادامه مطلب
سبوس گندم یکی از سه لایۀ مغز گندم است که در طول فرآیند آسیاب از بین می رود. بههمین دلیل برخی...
ادامه مطلب
تعداد زیادی از غذاها هم سالم و هم خوشمزه هستند. با اضافه کردن میوهها، سبزیجات، پروتئین...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مقاله ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.