۱ لیوان برنج
۲ حبه سیر
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ عدد فلفل دلمهای
۵۰۰ گرم لوبیاچشمبلبلی
گوشت مجاز به مقدار دلخواه
۱ قاشق غذاخوری رب خانگی
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
لوبیاچشمبلبلی از شب قبل خیسخورده را پس از آبکشی، نیمپز کنید. سیر، پیاز و فلفل دلمهای را بهشکل نگینی خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آن را درون قابلمه سرخ کنید. سپس گوشت مجاز را درون قابلمه خرد کرده و کمی تفت دهید. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری رب خانگی را با ادویهجات دلخواه، لوبیاچشمبلبلی نیمپزشده و 3 لیوان آب بهخوبی ترکیب کرده و به مواد قبلی بیفزایید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید تا خورش لوبیاچشمبلبلی جا بیفتد.
برنج را شسته و با کمی آب نمک روی شعله قرار دهید تا آبش بکشد. پس از کشیده شدن آب برنج، آن را دم بگذارید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/430780
ابتدا کدوحلوایی را میپزیم. بعد از خنک شدن کدوحلوایی، سایر مواد را به آن اضافه کرده و به...
ادامه مطلبسویا را حدود ۱۰ دقیقه خیس کنید. پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه تفت...
ادامه مطلبهسته هلو و زرآلوها درآورده و آنها را درون میکسر بریزید و بهخوبی میکس کنید. سپس گلاب و...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.