۳ عدد خرما
۱۰ گرم شکلات تلخ
۲ قاشق غذاخوری آب
۱ قاشق غذاخوری گلاب
۱ قاشق چایخوری پودر هل
۲ قاشق غذاخوری سبوس برنج
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد/زیتون
زعفران به مقدار دلخواه
ابتدا هسته خرماها را دربیاورید و آنها را بههمراه سایر مواد اولیه درون میکسر بریزید و بهخوبی میکس کنید. سپس میکس تهیه شده را به شکلهای دلخواه دربیاورید. در صورت تمایل میتوانید توپک خرمای تهیه شده را با کنجد تزئین نمایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/788930
ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را درون قابمله خرد کرده و قابلمه را بدون روغن روی حرارت ملایم...
ادامه مطلبلوبیا را از شب قبل خیس کنید. در صورت امکان آب آن را چند بار عوض کنید. لوبیا را پس از آبکشی...
ادامه مطلبابتدا کدو، پیاز، هویج، سیر، گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را حلقهحلقه نمایید. با سهمیه روغن...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.