۱ عدد هلو متوسط
۱ عدد چوب دارچین
نصف لیموترش
۲ لیوان آب
هلو را حلقهحلقه کنید و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید و آب نصف لیموترش را به آن اضافه نمایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/529600
برای تهیه شامی پوک، لپه، نخود و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید. بهتر است چند بار آب آنها را...
ادامه مطلبمرغ را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- زعفران" قرار دهید تا...
ادامه مطلبابتدا لوبیاسیاه را که از شب قبل خیس کردهاید، آبکشی و نیمپز نمایید. سیر، پیاز، فلفل...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.