۱ لیوان آلوشابلون
۱ عدد چوب دارچین
۲ لیوان آب
آلوشابلون را خرد کرده و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/367042
ابتدا بادمجان، پیاز، فلفلدلمهای و سیر را بهشکل نگینی خرد و بخارپز کنید. پس از خنک...
ادامه مطلببرنج را به مدت ۱ ساعت درون آبنمک خیس کنید. پیاز را بهشکل نگینی خرد کرده و با سهمیه روغن...
ادامه مطلبهندوانه را پوست کنده و بههمراه سیب درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. سپس گلاب...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.