۱ عدد خیار
۱ عدد گلابی
۱ قاشق غذاخوری گلاب
۱ قاشق مرباخوری عسل
یکسوم قاشق چایخوری پودر دارچین
خیار و گلابی را درون میکسر بریزید و بهخوبی میکس کنید. سپس عسل، گلاب و پودر دارچین را به آن اضافه نمایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/898663
برنج و لپه را در آبنمک خیس کنید. پس از حدود نیم ساعت آنها را پخته و آبکش نمایید....
ادامه مطلبماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- ادویه ماهی- زعفران"...
ادامه مطلبابتدا زنجبیل را پوست بکنید و با رنده ریز، رنده کنید. سپس آب لیموترش، سرکه و عسل را به آن اضافه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.