میوه (به جز نارگیل و آووکادو) به مقدار دلخواه
۱ قاشق مرباخوری ژلاتین
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱ قاشق غذاخوری خاکشیر
۱ قاشق غذاخوری تخمشربتی
ابتدا پودر ژلاتین را در آب جوش حل کنید. سپس میوه تکهشده، تخمشربتی، خاکشیر و عسل را به آن اضافه نمایید. ژله تهیه شده را درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/365602
سویا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب ولرم خیس میکنیم. سپس آن را از آب درآورده و میفشاریم تا...
ادامه مطلبابتدا چغالهها را له کنید و با ۲ لیتر آب بپزید. پس از خنک شدن، آنها را بههمراه آب...
ادامه مطلبابتدا پیاز و سیر را بهشکل نگینی خرد کرده و با روغن سهمیه روز رژیم خود سرخشان میکنیم. سپس...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.