میوه (به جز نارگیل و آووکادو) به مقدار دلخواه
۱ قاشق مرباخوری ژلاتین
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱ قاشق غذاخوری خاکشیر
۱ قاشق غذاخوری تخمشربتی
ابتدا پودر ژلاتین را در آب جوش حل کنید. سپس میوه تکهشده، تخمشربتی، خاکشیر و عسل را به آن اضافه نمایید. ژله تهیه شده را درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/365602
ماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- ادویه ماهی- زعفران"...
ادامه مطلبابتدا بادمجان و پیاز را پوست بکنید. سپس بادمجان، کدو، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمهای و سیر...
ادامه مطلبهسته ازگیلها را درآورده و بههمراه سیب درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید....
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.