میوه (به جز نارگیل و آووکادو) به مقدار دلخواه
۱ قاشق مرباخوری ژلاتین
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱ قاشق غذاخوری خاکشیر
۱ قاشق غذاخوری تخمشربتی
ابتدا پودر ژلاتین را در آب جوش حل کنید. سپس میوه تکهشده، تخمشربتی، خاکشیر و عسل را به آن اضافه نمایید. ژله تهیه شده را درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/365602
ابتدا پیازها را رنده یا چرخ کرده و آب آن را میگیریم. سپس آن را با گوشت چرخکرده و...
ادامه مطلبابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود...
ادامه مطلبابتدا نعنا، کرفس و جعفری را خرد و لیموترش را حلقهحلقه کنید. سپس آنها را بههمراه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.