زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه گل سرخ

مواد مورد نیاز:

۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ قاشق غذاخوری گیاه جینگو
۱ استکان سرکه سیب
۱ لیوان عسل طبیعی
۱۰ عدد گل سرخ
۳ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا گل‌ها را پرپرکنید. سپس آن‌ها را به‌همراه گیاه جینگو، عسل، آب، نمک و سرکه سیب درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/786226

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

پلو با خورش میگو

نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‌اید، جداگانه بپزید. پیاز و سیر را خرد کرده و با سهمیه...

ادامه مطلب

باقلاپلو با بوقلمون

ابتدا پیاز را درون تابه خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخ. سپس بوقلمون را به آن اضافه...

ادامه مطلب

سرکه انار

ابتدا انارها را پوست بکنید و دانه‌دانه کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک دریا و سرکه...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت