۲ عدد نارنگی متوسط
۱ عدد چوب دارچین
نصف لیموترش برای نارنگی شیرین
۱ قاشق مرباخوری عسل برای نارنگی ترش
۲ لیوان آب
نارنگی را پوست کنده و حلقهحلقه کنید. سپس آن را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید. اگر نارنگی ترش است، ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و اگر شیرین است، آب نصف لیموترش به آن بیفزایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/271498
ابتدا لپه را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له میکنیم. پس از...
ادامه مطلبلوبیاسفید را از شب قبل خیس میکنیم. پس از آبکشی لوبیاسفید، آن را آبپز کرده و سپس با...
ادامه مطلبنخود و لوبیا را از شب قبل و عدس را نیم ساعت قبل از پخت خیس کنید. پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.