۲ عدد نارنگی متوسط
۱ عدد چوب دارچین
نصف لیموترش برای نارنگی شیرین
۱ قاشق مرباخوری عسل برای نارنگی ترش
۲ لیوان آب
نارنگی را پوست کنده و حلقهحلقه کنید. سپس آن را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید. اگر نارنگی ترش است، ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و اگر شیرین است، آب نصف لیموترش به آن بیفزایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/271498
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود...
ادامه مطلبابتدا عدس را به مدت حدود ۱۵ دقیقه درون آب ولرم خیس کنید. پیاز را بهصورت نگینی خرد کرده با...
ادامه مطلبابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بههمراه آب لیموترش و ادویهجات دلخواه داخل یک ظرف...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.