۲ عدد پیاز متوسط
۵۰۰ گرم گوشت مجاز (چرخکرده)
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا پیازها را رنده یا چرخ کرده و آب آن را میگیریم. سپس آن را با گوشت چرخکرده و ادویهجات مخلوط مینماییم.
کف ماهیتابه را با مقدار کمی روغن چرب کرده و مواد تهیهشده را در آن قرار داده و بهطور کامل آن را روی سطح تابه پهن میکنیم. سپس مواد پهنشده در تابه را با اندازههای دلخواه برش میزنیم (میتوانید از روغن سهمیه خود برای چرب کردن تابه استفاده کنید).
در نهایت تابه را روی شعله کم قرار میدهیم تا به آرامی مغزپخت شود. در صورت نیاز میتوانید پس از نیم ساعت مواد داخل تابه را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شود.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/406793
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بههمراه آب لیموترش و ادویهجات دلخواه داخل یک ظرف...
ادامه مطلبابتدا سبوس را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس روغن را به آن اضافه کنید و مجدداً به مدت ۵ دقیقه تفت...
ادامه مطلبابتدا گریپفروت، نارنگی، پرتقال و لیموترش را پوست بکنید، خرد کنید و هستهشان را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.