۱ عدد پرتقال متوسط
۱ عدد چوب دارچین
نصف لیموترش برای پرتقال شیرین
۱ قاشق مرباخوری عسل برای پرتقال ترش
۲ لیوان آب
پرتقال را پوست کنده و حلقهحلقه کنید. سپس آن را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید. اگر پرتقال ترش است، ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و اگر شیرین است، آب نصف لیموترش به آن بیفزایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/415734
ابتدا پیاز، هویج و کرفس را خرد کرده و با سبزی سوپ، داخل قابلمه تفتشان میدهیم. در ادامه ۱...
ادامه مطلبنخود را از شب قبل خیس کنید. درصورت امکان چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آبکش کرده و بپزید....
ادامه مطلبابتدا اسفناج، شوید و گوجه فرنگی را خرد کنید. سپس سبوس برنج، تخم مرغ و ادویهجات دلخواه را به...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.