۱ عدد پرتقال متوسط
۱ عدد چوب دارچین
نصف لیموترش برای پرتقال شیرین
۱ قاشق مرباخوری عسل برای پرتقال ترش
۲ لیوان آب
پرتقال را پوست کنده و حلقهحلقه کنید. سپس آن را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید. اگر پرتقال ترش است، ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و اگر شیرین است، آب نصف لیموترش به آن بیفزایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/415734
توت فرنگی، شکلات تلخ، سبوس برنج، پودردارچین، پودروانیل و پودرهل را درون میکسر بریزید و...
ادامه مطلبابتدا کلمسبز را خرد کنید و با ۱ لیتر آب بجوشانید. پس از خنک شدن، آن را بههمراه نمک دریا،...
ادامه مطلبابتدا هویجها را با پوستکن پوست بکنید و آنها خرد کنید. سپس آنها را بههمراه انار...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.