3 قاشق غذاخوری برنج
1 عدد لیموترش
1 عدد پیاز متوسط
گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
گوشت مرغ به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده 1 نفره مناسب است)
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بههمراه آب لیموترش و ادویهجات دلخواه داخل یک ظرف بریزید. گوشت مرغ را بهشکل جوجهای خرد کرده و درون همان ظرف قرار دهید. سپس آن را حداقل به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا مزهدار شود. مرغ مزهدارشده و گوجه فرنگی را به سیخ کشیده و روی منقل یا درون فر قرار دهید تا بپزد.
برنج را شسته و با کمی آب نمک روی شعله ملایم قرار دهید تا آبش بکشد. پس از کشیده شدن آب برنج، آن را دم بگذارید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/518600
سینه بوقلمون را حداقل 2 ساعت قبل از پخت در ترکیب "روغن زیتون – پودر سیر – پودر فلفل"...
ادامه مطلبگوشت مرغ را دوبار چرخ کنید. سیر و پیاز را رنده کرده و آبشان را بگیرید. فلفل دلمهای را...
ادامه مطلبآلو قرمز را خرد کرده و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.