۱ لیوان آلو زرد
۱ عدد چوب دارچین
۲ لیوان آب
آلو زرد را خرد کرده و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/202193
ابتدا قارچ و پیاز را خرد کرده و با سبوس برنج، ذرت، تخممرغ، سبزیجات و ادویهجات دلخواه...
ادامه مطلبابتدا بادمجان و پیاز را پوست بکنید. سپس بادمجان، کدو، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمهای و سیر...
ادامه مطلبابتدا پیاز و سیر را رنده کنید. سپس آنها را با گوشت چرخکرده، سبوس برنج، تخممرغ و...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.