۱ لیوان نخود فرنگی
۲ عدد هویج متوسط
۲ عدد کدو متوسط
۵۰۰ گرم قارچ
۲۰۰ گرم سبزی دلمه
۱ قاشق غذاخوری گشنیز خشک
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
برگ مو یا کلمبرگ به مقدار لازم
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۱ نفره مناسب است)
ابتدا هویج را رنده و کدو و قارچ را ریز کنید و درون یک ظرف بریزید. سپس نخودفرنگی، سبزی دلمه، گشنیزخشک، سبوس برنج و ادویهجات دلخواه را هم به آنها بیفزاید و بهخوبی ترکیب کنید. برگ مو یا کلمبرگ را درون آب جوش قرار دهید تا نرم شود. موادی را که در مرحله قبل حاضر کردهاید، روی این برگها قرار داده و برگها را بهصورت بغچه جمع کنید. یک قابلمه متوسط بردارید و کف آن را با برگ مو یا کلمبرگ بپوشانید. سپس دلمهها را درون آن قرار دهید. در ادامه ۲ لیوان آب جوش را با مقداری نمک ترکیب کرده و روی دلمهها بریزید و ۱ بشقاب روی آنها قرار دهید تا باز نشود. قابلمه را روی اجاق قرار دهید و پس از به جوش آمدن، درب آن را نیمبسته بگذارید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دلمه سبزیجات جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/349041
آلبالوها را بدون جداکردن بند آنها بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک...
ادامه مطلبهسته آلبالوها را دربیاورید و با توتفرنگیها و ژلاتین درون مخلوطکن بریزید و...
ادامه مطلبابتدا کلمسبز را خرد کنید و با ۱ لیتر آب بجوشانید. پس از خنک شدن، آن را بههمراه نمک دریا،...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.