۱ لیوان نخود فرنگی
۲ عدد هویج متوسط
۲ عدد کدو متوسط
۵۰۰ گرم قارچ
۲۰۰ گرم سبزی دلمه
۱ قاشق غذاخوری گشنیز خشک
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
برگ مو یا کلمبرگ به مقدار لازم
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۱ نفره مناسب است)
ابتدا هویج را رنده و کدو و قارچ را ریز کنید و درون یک ظرف بریزید. سپس نخودفرنگی، سبزی دلمه، گشنیزخشک، سبوس برنج و ادویهجات دلخواه را هم به آنها بیفزاید و بهخوبی ترکیب کنید. برگ مو یا کلمبرگ را درون آب جوش قرار دهید تا نرم شود. موادی را که در مرحله قبل حاضر کردهاید، روی این برگها قرار داده و برگها را بهصورت بغچه جمع کنید. یک قابلمه متوسط بردارید و کف آن را با برگ مو یا کلمبرگ بپوشانید. سپس دلمهها را درون آن قرار دهید. در ادامه ۲ لیوان آب جوش را با مقداری نمک ترکیب کرده و روی دلمهها بریزید و ۱ بشقاب روی آنها قرار دهید تا باز نشود. قابلمه را روی اجاق قرار دهید و پس از به جوش آمدن، درب آن را نیمبسته بگذارید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دلمه سبزیجات جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/349041
قبل از شروع به پخت، سهمیه کشک هفته خود را با مقدار کمی آب سرد درون مخلوطکن میریزیم تا به...
ادامه مطلبابتدا سبوس برنج را با ۱ قاشق غذاخوری از سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه تفت دهید. سپس...
ادامه مطلبابتدا پیاز را خلالی کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون تابه تفتش دهید تا طلاییرنگ شود....
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.