تخم مرغ به تعداد دلخواه
گوجهفرنگی به اندازه دلخواه
پیاز به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
پیاز و گوجهفرنگی را خرد یا رنده کنید (برای سادگی میتوانید از مخلوطکن استفاده نمایید). در ادامه پیاز (خرد یا رنده شده) را با سهمیه روغن روز رژیم خود درون تابه کمی تفت دهید. سپس گوجهفرنگی (خرد یا رنده شده) را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب آن کشیده شود. در این مرحله تخممرغها را درون یک ظرف شکسته و با نمک و ادویهجات دلخواه به خوبی مخلوط نمایید. سپس آن را هم درون تابه بریزید. در پایان درب تابه را بگذارید تا املت گوجهفرنگی خوب پخته شود.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/869958
لوبیا را حداقل به مدت ۶ ساعت درون آب ولرم خیس کنید. در صورت امکان چند بار آب آن را عوض نمایید. پس...
ادامه مطلبابتدا نعنا، کرفس و جعفری را خرد و لیموترش را حلقهحلقه کنید. سپس آنها را بههمراه...
ادامه مطلبابتدا چغالهها را له کنید و با ۲ لیتر آب بپزید. پس از خنک شدن، آنها را بههمراه آب...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.