تخم مرغ به تعداد دلخواه
گوجهفرنگی به اندازه دلخواه
پیاز به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
پیاز و گوجهفرنگی را خرد یا رنده کنید (برای سادگی میتوانید از مخلوطکن استفاده نمایید). در ادامه پیاز (خرد یا رنده شده) را با سهمیه روغن روز رژیم خود درون تابه کمی تفت دهید. سپس گوجهفرنگی (خرد یا رنده شده) را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب آن کشیده شود. در این مرحله تخممرغها را درون یک ظرف شکسته و با نمک و ادویهجات دلخواه به خوبی مخلوط نمایید. سپس آن را هم درون تابه بریزید. در پایان درب تابه را بگذارید تا املت گوجهفرنگی خوب پخته شود.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/869958
ابتدا پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه تفت بدهید. سپس گوشت مجاز (مرغ،...
ادامه مطلبلیموترش را حلقهحلقه کرده و بههمراه جعفری، چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک...
ادامه مطلبابتدا خرمالوها را له کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک و سرکه درون یک بانکه شیشهای...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.