۱ قاشق سوپخوری نمک دریا
۱ استکان سرکه سیب
۱ کیلوگرم سیب
۳ لیتر آب
ابتدا سیبها را خرد کنید و هستهشان را دربیاورید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک و سرکه سیب درون یک بانکه شیشهای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشهای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانمهای باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/577660
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود...
ادامه مطلبابتدا نخود از شب قبل خیسخورده را آبکش کنید و بپزید. سیر و پیاز را بهشکل نگینی خرد...
ادامه مطلبسیبها را حلقهحلقه کنید و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید....
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.