۲ عدد سیب متوسط
۱ عدد چوب دارچین
نصف لیموترش
۲ لیوان آب
سیبها را حلقهحلقه کنید و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید و آب نصف لیموترش را به آن اضافه نمایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/776380
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود...
ادامه مطلبابتدا بادمجان و گوجه را کباب کنید. سپس آنها را بهشکل دلخواه درون تابه خرد نمایید. در...
ادامه مطلبابتدا لوبیاکشاورزی از شب قبل خیسخورده را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.