زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

املت اسفناج

مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم اسفناج
۲۵۰ گرم شوید
۳ عدد تخم مرغ
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج، شوید و گوجه فرنگی را خرد کنید. سپس سبوس برنج، تخم مرغ و ادویه‌جات دلخواه را به آن‌ها بیفزایید و به‌خوبی ترکیب کنید. با سهمیه روغن روز رژیم خود کف تابه را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/149918

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

ته‌چین مرغ

ابتدا مرغ را با پیاز و کمی آب بپزید. سپس آن را ریش‌ریش کنید. برنج را با مقداری آب‌نمک روی...

ادامه مطلب

چای کیوی

کیوی را شسته و با پوست حلقه‌حلقه کنید. سپس آن را به‌همراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک...

ادامه مطلب

چای لیموترش با زنجبیل

لیموترش و زنجبیل را پوست کنده و حلقه‌حلقه کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه چوب دارچین و ۲...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت