زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

املت اسفناج

مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم اسفناج
۲۵۰ گرم شوید
۳ عدد تخم مرغ
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج، شوید و گوجه فرنگی را خرد کنید. سپس سبوس برنج، تخم مرغ و ادویه‌جات دلخواه را به آن‌ها بیفزایید و به‌خوبی ترکیب کنید. با سهمیه روغن روز رژیم خود کف تابه را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/149918

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

سوپ سبزیجات

هویج، پیاز، اسفناج، کرفس، خرفه، قارچ و جعفری را خرد کرده و به‌همراه ذرت درون قابلمه بریزید....

ادامه مطلب

ژله هات‌چاکلت

ژلاتین، سبوس برنج، شکلات تلخ، عسل و پودر دارچین را با یک لیوان آب جوش ترکیب کنید و به‌خوبی...

ادامه مطلب

سوپ بروکلی

ابتدا سبوس برنج را با ۱ قاشق غذاخوری از سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه تفت دهید. سپس...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت