۵۰۰ گرم اسفناج
۲۵۰ گرم شوید
۳ عدد تخم مرغ
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا اسفناج، شوید و گوجه فرنگی را خرد کنید. سپس سبوس برنج، تخم مرغ و ادویهجات دلخواه را به آنها بیفزایید و بهخوبی ترکیب کنید. با سهمیه روغن روز رژیم خود کف تابه را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/149918
ابتدا عدس، لپه و ذرت را بپزید و با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له کنید. سپس سبزیجات دلخواه...
ادامه مطلببرنج را پس از شستن به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده و کمی آب نمک روی شعله قرار دهید تا آبش...
ادامه مطلبابتدا سیر و پیاز را خرد کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود آنها را تفت دهید. در ادامه هویج...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.