زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

املت اسفناج

مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم اسفناج
۲۵۰ گرم شوید
۳ عدد تخم مرغ
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قاشق غذاخوری سبوس برنج
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا اسفناج، شوید و گوجه فرنگی را خرد کنید. سپس سبوس برنج، تخم مرغ و ادویه‌جات دلخواه را به آن‌ها بیفزایید و به‌خوبی ترکیب کنید. با سهمیه روغن روز رژیم خود کف تابه را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/149918

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کوکو مخلوط

ابتدا عدس، لپه و ذرت را بپزید و با میکسر یا چرخ‌گوشت به طور کامل له کنید. سپس سبزیجات دلخواه...

ادامه مطلب

دمپخت گوجه با تخم‌مرغ

برنج را پس از شستن به همراه گوجه فرنگی‌های رنده شده و کمی آب نمک روی شعله قرار دهید تا آبش...

ادامه مطلب

سوپ دال‌عدس

ابتدا سیر و پیاز را خرد کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود آن‌ها را تفت دهید. در ادامه هویج...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت