زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه زغال‌اخته و نسترن

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۲ لیوان زغال اخته
۱ لیوان میوه نسترن
۱ استکان تخم گزنه
۲ عدد لیموترش
۳۰ حبه سیر
۴ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا میوه نسترن را خرد کنید و آن‌ را به‌همراه زغال‌اخته با ۱ لیتر آب بجوشانید. پس از خنک شدن، سیر خردشده، آب لیموترش، تخم گزنه، سرکه، نمک و ۳ لیتر آب را به آن اضافه کنید و همه مواد را درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/510314

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

چای زردآلو

زردآلو را خرد کرده و به‌همراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را...

ادامه مطلب

سرکه انگور

ابتدا انگورها را دانه‌دانه نمایید و له کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک و سرکه درون...

ادامه مطلب

سرکه ترب‌سفید

ابتدا ترب‌ها را با پوست‌کن پوست بکنید و رنده کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک دریا...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت