نیم کیلوگرم بادمجان
4 عدد گوجه فرنگی متوسط
2 عدد تخم مرغ
4 حبه سیر
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
در صورت نیاز، میتوانید به جای گوجه، از رب خانگی استفاده کنید.
بادمجانها را کباب کرده و پوست آنها را جدا کنید. سپس سیر و گوجه فرنگیها را رنده (میکس) کرده و بههمراه ادویهجات دلخواه و بادمجانها درون قابلمه بریزید. در ادامه مواد را با گوشتکوب له کرده و با مقدار کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید. قبل از اینکه آب آنها کاملاً کشیده شود، تخممرغها را هم زده، به مواد اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید تا بهصورت یکنواخت با مواد مخلوط شود. حرارت شعله را کم کنید تا خوب جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/514666
ابتدا قارچ و پیاز را خرد کرده و با سبوس برنج، ذرت، تخممرغ، سبزیجات و ادویهجات دلخواه...
ادامه مطلبابتدا بادمجان و گوجه را کباب کنید. سپس آنها را بهشکل دلخواه درون تابه خرد نمایید. در...
ادامه مطلبآلو قطرهطلا را خرد کرده و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید....
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.