زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه به

مواد مورد نیاز:

۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ استکان سرکه سیب
۱ کیلوگرم به
۴ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا به‌ها را خرد کنید و هسته‌شان را دربیاورید. در ادامه آن‌ها را با ۳ لیتر آب درون قابلمه بپزید. پس از سرد شدن، آب باقی‌مانده، نمک و سرکه سیب را هم به آن اضافه کنید و ترکیب نمایید. سپس محتویات قابلمه را درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/626097

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

خوراک نخود

نخود را از شب قبل خیس کنید. درصورت امکان چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آب‌کش کرده و بپزید....

ادامه مطلب

ژله هلو-زردآلو

هسته هلو و زردآلوها را درآورده و به‌همراه گلاب، پودر ژلاتین و پودر دارچین درون مخلوط‌کن...

ادامه مطلب

املت ماهی

ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخش کنید. سپس ماهی را نیز خرد کرده و...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت