زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه به

مواد مورد نیاز:

۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ استکان سرکه سیب
۱ کیلوگرم به
۴ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا به‌ها را خرد کنید و هسته‌شان را دربیاورید. در ادامه آن‌ها را با ۳ لیتر آب درون قابلمه بپزید. پس از سرد شدن، آب باقی‌مانده، نمک و سرکه سیب را هم به آن اضافه کنید و ترکیب نمایید. سپس محتویات قابلمه را درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/626097

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

میرزاقاسمی بدون تخم‌مرغ

ابتدا بادمجان‌ها را کباب کرده و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم. سپس سیر و گوجه فرنگی‌ها را...

ادامه مطلب

اسموتی سیب-زردآلو

هسته زرآلوها درآورده و آن‌ها به‌همراه سیب درون میکسر بریزید و به‌خوبی میکس کنید. سپس...

ادامه مطلب

پلو با خورش لوبیاسیاه

لوبیاسیاه از شب قبل خیس‌خورده را پس از آب‌کشی، نیم‌پز کنید. سیر و پیاز را به‌شکل...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت