3 قاشق غذاخوری برنج
نصف لیوان نخود
ماهی به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده 1 نفره مناسب است)
نخود را از شب قبل بخیسانید. ترجیحاً چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آبکشی کرده و روی اجاق قرار دهید تا بپزد. قبل از اینکه آب آن کاملاً کشیده شود، برنج را به آن اضافه کنید. پس از اینکه آب آن کشیده شده، آن را دم بگذارید.
ماهی را حداقل 2 ساعت قبل از پختن درون ترکیب "آب پیاز – آب لیموترش – ادویه ماهی - زعفران" خوابانده و درون یخچال بگذارید تا مزهدار شود. ماهی مزهدار شده را با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخ کرده و همراه با نخودپلو نوش جان کنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/776169
پیاز را رنده کرده و آبش را میگیریم. سپس آن را با گوشت بوقلمون، سبوس برنج، تخممرغ و...
ادامه مطلبلوبیا را از شب قبل خیس کنید. در صورت امکان آب آن را چند بار عوض کنید. لوبیا را پس از آبکشی...
ادامه مطلبکدو و هویج را خرد کنید و بههمراه برنج، ادویهجات دلخواه و ۲ لیوان آب درون قابلمه بریزید....
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.