3 قاشق غذاخوری برنج
نصف لیوان نخود
ماهی به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده 1 نفره مناسب است)
نخود را از شب قبل بخیسانید. ترجیحاً چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آبکشی کرده و روی اجاق قرار دهید تا بپزد. قبل از اینکه آب آن کاملاً کشیده شود، برنج را به آن اضافه کنید. پس از اینکه آب آن کشیده شده، آن را دم بگذارید.
ماهی را حداقل 2 ساعت قبل از پختن درون ترکیب "آب پیاز – آب لیموترش – ادویه ماهی - زعفران" خوابانده و درون یخچال بگذارید تا مزهدار شود. ماهی مزهدار شده را با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخ کرده و همراه با نخودپلو نوش جان کنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/776169
ابتدا لوبیاسیاه از شب قبل خیسخورده را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به...
ادامه مطلبابتدا پیاز را بهشکل نگینی خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آن را درون قابلمه سرخ کنید....
ادامه مطلبابتدا سینه مرغ و هویج را بپزید. سپس تخممرغ و ادویهجات دلخواه را به آنها اضافه کرده و...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.