۵۰۰ گرم کدو حلوایی
۳ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری سبوس برنج
۱.۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا کنجد
دارچین، زنجبیل، پودرهل و بیکینگ پودر به مقدار لازم
ابتدا کدوحلوایی را میپزیم. بعد از خنک شدن کدوحلوایی، سایر مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب میکنیم. با نصف قاشق غذاخوری روغن سهمیه روز رژیم، کف قابلمه را چرب کرده و مواد را به طور یکنواخت درون آن میریزم. حدود ۱ ساعت روی شعله کم قرار میدهیم تا بپزد. برای پختن کیک کدوحلوایی میتوانید از فر هم استفاده نمایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/205530
ابتدا باقلا را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له میکنیم. پس از...
ادامه مطلبابتدا سینه مرغ را با یک پیاز آبپز نمایید. پس از پختن، مرغ را درآورده و ریشریش کنید....
ادامه مطلبپرتقال را پوست کنده و بههمراه سیب درون میکسر بریزید و بهخوبی میکس کنید. سپس گلاب و پودر...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.