زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه انار و موز

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ قاشق غذاخوری گیاه جینگو
۳ عدد موز متوسط
۲ عدد انار متوسط
۵ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا موزها را پوست بکنید و خرد نمایید. سپس آن‌ها را به‌همراه انار دانه‌شده، گیاه جینگو، آب، نمک دریا و سرکه درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/340709

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کوکو لوبیاسبز

ابتدا لوبیاسبز را آب‌پز می‌کنیم. پس از آن، تخم‌مرغ، سبزیجات و ادویه‌جات دلخواه را به...

ادامه مطلب

کوکو دال‌عدس

ابتدا دال‌عدس را آب‌پز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخ‌گوشت به طور کامل له می‌کنیم....

ادامه مطلب

کوکو لپه با مرغ

ابتدا مرغ را پخته و آن را ریش‌ریش می‌کنیم. در ادامه لپه از شب قبل خیس‌خورده را با میکسر...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت