لبو به مقدار دلخواه
ذرت به مقدار دلخواه
جوانه به مقدار دلخواه
نخود فرنگی به مقدار دلخواه
کشک محلی به اندازه سهمیه هفته
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
لبوها را پس از پخت پوست کنده و با میکسر، کاملاً میکس میکنیم. سپس آن را درون ظرف میریزیم. در ادامه نخود فرنگی و ذرت را هم آبپز یا بخارپز میکنیم.
سهمیه کشک هفته خود را با مقدار کمی آب سرد درون مخلوطکن بریزید تا به کشک مایع تبدیل شود.
در پایان مواد پخته شده و کشک سابیدهشده را بهشکل دلخواه درون دیس تزئین کنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/815506
ابتدا بادمجانها را کباب کرده و پوستشان را جدا کنید. در ادامه پیاز را رنده کرده و آبش را...
ادامه مطلببرنج را پس از شستن به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده و کمی آب نمک روی شعله قرار دهید تا آبش...
ادامه مطلببرنج را درون آبنمک خیس کنید. پس از حدود ۳۰ دقیقه آن را روی اجاق قرار دهید و بهصورت کته...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.