زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

بورانی لبو

مواد مورد نیاز:

لبو به مقدار دلخواه
ذرت به مقدار دلخواه
جوانه به مقدار دلخواه
نخود فرنگی به مقدار دلخواه
کشک محلی به اندازه سهمیه هفته
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

لبوها را پس از پخت پوست کنده و با میکسر، کاملاً میکس می‌کنیم. سپس آن را درون ظرف می‌ریزیم. در ادامه نخود فرنگی و ذرت را هم آب‌پز یا بخارپز می‌کنیم.
سهمیه کشک هفته خود را با مقدار کمی آب سرد درون مخلوط‌کن بریزید تا به کشک مایع تبدیل شود.
در پایان مواد پخته شده و کشک سابیده‌شده را به‌شکل دلخواه درون دیس تزئین کنید.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/815506

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کوکو لوبیاچیتی

ابتدا لوبیاچیتی از شب قبل خیس‌شده را آب‌پز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخ‌گوشت به طور...

ادامه مطلب

املت اسفناج

ابتدا اسفناج، شوید و گوجه فرنگی را خرد کنید. سپس سبوس برنج، تخم مرغ و ادویه‌جات دلخواه را به...

ادامه مطلب

چلو جوجه‌کباب تابه‌ای

ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را به‌همراه آب لیموترش و ادویه‌جات دلخواه داخل یک ظرف...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت