زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

بورانی لبو

مواد مورد نیاز:

لبو به مقدار دلخواه
ذرت به مقدار دلخواه
جوانه به مقدار دلخواه
نخود فرنگی به مقدار دلخواه
کشک محلی به اندازه سهمیه هفته
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

لبوها را پس از پخت پوست کنده و با میکسر، کاملاً میکس می‌کنیم. سپس آن را درون ظرف می‌ریزیم. در ادامه نخود فرنگی و ذرت را هم آب‌پز یا بخارپز می‌کنیم.
سهمیه کشک هفته خود را با مقدار کمی آب سرد درون مخلوط‌کن بریزید تا به کشک مایع تبدیل شود.
در پایان مواد پخته شده و کشک سابیده‌شده را به‌شکل دلخواه درون دیس تزئین کنید.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/815506

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کوکو بادمجان

ابتدا بادمجان‌ها را کباب کرده و پوست‌شان را جدا کنید. در ادامه پیاز را رنده کرده و آبش را...

ادامه مطلب

دمپخت گوجه با تخم‌مرغ

برنج را پس از شستن به همراه گوجه فرنگی‌های رنده شده و کمی آب نمک روی شعله قرار دهید تا آبش...

ادامه مطلب

پلو با بوقلمون

برنج را درون آب‌نمک خیس کنید. پس از حدود ۳۰ دقیقه آن را روی اجاق قرار دهید و به‌صورت کته...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت