1 لیوان برنج
6 حبه سیر
1 عدد پیاز بزرگ
500 گرم دالعدس
گوشت مجاز به مقدار دلخواه
1 قاشق غذاخوری رب خانگی
1 قاشق چایخوری پودر لیموعمانی
1 قاشق چایخوری پودر فلفلقرمز تند (اختیاری)
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
ابتدا دالعدس را با 4 لیوان آب، درون قابلمه نیمپز کنید و کف آن را بگیرید. پیاز و سیر را بهشکل نگینی خرد کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون تابه سرخشان نمایید. سپس گوشت مجاز را بهشکل نگینی ریز خرد کنید و آن را با پیاز و سیر تفت دهید. در ادامه رب خانگی، پودر لیموعمانی، پودر فلفلقرمز تند (در صورت تمایل) و ادویهجات دلخواه را هم به آنها اضافه کنید و بهخوبی مخلوط نمایید. در نهایت محتویات تابه را درون قابلمه دالعدس بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. درب قابلمه را نیمهباز بگذارید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش دالعدس جا بیفتد.
برنج را شسته و با کمی آبنمک روی شعله ملایم قرار دهید تا آبش بکشد. پس از کشیده شدن آب برنج، آن را دم بگذارید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/677377
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود...
ادامه مطلبهسته آلبالوها را دربیاورید و با موز، گلاب و ژلاتین درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی...
ادامه مطلببرنج را درون آبنمک خیس کنید. پس از حدود ۳۰ دقیقه آن را روی اجاق قرار دهید و بهصورت کته...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.