۱ لیوان برنج
۲ حبه سیر
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ عدد فلفل دلمهای
۵۰۰ گرم لوبیاعروس
گوشت مجاز به مقدار دلخواه
۱ قاشق غذاخوری پودر لیمو
۱ قاشق غذاخوری رب خانگی
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
لوبیاعروس از شب قبل خیسخورده را پس از آبکشی، نیمپز کنید. سیر، پیاز و فلفل دلمهای را بهشکل نگینی خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود آن را درون قابلمه سرخ کنید. سپس گوشت مجاز را درون قابلمه خرد کرده و کمی تفت دهید. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری رب خانگی را بههمراه پودر لیمو، ادویهجات دلخواه، لوبیاعروس نیمپزشده و ۶ لیوان آب بهخوبی ترکیب کرده و به مواد قبلی بیفزایید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را بگذارید تا خورش لوبیاعروس جا بیفتد.
برنج را شسته و با کمی آب نمک روی شعله قرار دهید تا آبش بکشد. پس از کشیده شدن آب برنج، آن را دم بگذارید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/444104
ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز آبپز نمایید. پس از پختن، مرغ را درآورده و ریشریش کنید....
ادامه مطلبابتدا لیموها را پوست بکنید، خرد نمایید و هستهشان را دربیاورید. سپس آنها را...
ادامه مطلبابتدا گریپفروت، نارنگی، پرتقال و لیموترش را پوست بکنید، خرد کنید و هستهشان را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.