نیم کیلوگرم بادمجان
4 عدد گوجه فرنگی متوسط
4 حبه سیر
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
در صورت نیاز، میتوانید به جای گوجه، از رب خانگی استفاده کنید.
ابتدا بادمجانها را کباب کرده و پوست آنها را جدا میکنیم. سپس سیر و گوجه فرنگیها را رنده (میکس) کرده و بههمراه ادویهجات دلخواه به بادمجانها اضافه مینماییم. در ادامه مواد را با گوشتکوب له کرده و با مقدار کمی آب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/248403
ابتدا سبوس برنج را با ۱ قاشق غذاخوری از سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه تفت دهید. سپس...
ادامه مطلبابتدا هویج را با رنده ریز، درون قابلمه رنده کنید. سپس برنج، ادویهجات دلخواه و ۱ قاشق...
ادامه مطلبابتدا اسفناج خردشده، تخممرغ، سبوس برنج و ادویهجات دلخواه را با هم بهخوبی ترکیب...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.