۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپخوری نمک دریا
۱ استکان مریمگلی
۱ کیلوگرم پرتقال
۴ لیتر آب
پرتقالها را پوست بکنید، خرد کنید و هستههایشان را دربیاورید. سپس آنها را بههمراه مریمگلی آب، نمک و سرکه درون یک بانکه شیشهای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشهای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانمهای باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/938494
ابتدا لوبیاچشمبلبلی را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له...
ادامه مطلبآلو قرمز را خرد کرده و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را...
ادامه مطلبابتدا آناناسها را پوست بکنید و خرد کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک و سرکه سیب درون...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.