۵۰۰ گرم باقلا
۴ حبه سیر
۲ عدد تخممرغ
شوید به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا باقلا را نیمپز کنید. سپس سیر رندهشده، شوید و نمک را با کمی آب به آن اضافه نمایید. پس از به جوش آمدن، تخممرغها را شکسته و به مواد بیفزایید. اجازه دهید آب آن کم و تخممرغها پخته شود.
دقت کنید که نباید بعد از اضافه کردن تخممرغ، غذا را هم بزنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/924874
نخود را از شب قبل بخیسانید. ترجیحاً چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آبکشی کرده و روی اجاق...
ادامه مطلبلیموترش را پوست کنده و بههمراه سیب درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید. سپس گلاب...
ادامه مطلبابتدا پیاز را درون تابه خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخ. سپس بوقلمون را به آن اضافه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.