۵۰۰ گرم باقلا
۴ حبه سیر
۲ عدد تخممرغ
شوید به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا باقلا را نیمپز کنید. سپس سیر رندهشده، شوید و نمک را با کمی آب به آن اضافه نمایید. پس از به جوش آمدن، تخممرغها را شکسته و به مواد بیفزایید. اجازه دهید آب آن کم و تخممرغها پخته شود.
دقت کنید که نباید بعد از اضافه کردن تخممرغ، غذا را هم بزنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/924874
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. لبوها را پخته و پوست بکنید. در ادامه لپه را نیمپز...
ادامه مطلبابتدا سبوس برنج را با ۱ قاشق غذاخوری از سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه تفت دهید. سپس...
ادامه مطلبلوبیاکشاورزی از شب قبل خیسخورده را پس از آبکشی، نیمپز کنید. سیر و پیاز را بهشکل...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.