زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

باقلا قاتق

مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم باقلا
۴ حبه سیر
۲ عدد تخم‌مرغ
شوید به مقدار دلخواه
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا باقلا را نیم‌پز کنید. سپس سیر رنده‌شده، شوید و نمک را با کمی آب به آن اضافه نمایید. پس از به جوش آمدن، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به مواد بیفزایید. اجازه دهید آب آن کم و تخم‌مرغ‌ها پخته شود.
دقت کنید که نباید بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ، غذا را هم بزنید.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/924874

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

نخودپلو با ماهی

نخود را از شب قبل بخیسانید. ترجیحاً چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آب‌کشی کرده و روی اجاق...

ادامه مطلب

اسموتی سیب-لیمو

لیموترش را پوست کنده و به‌همراه سیب درون مخلوط‌کن بریزید و به‌خوبی ترکیب کنید. سپس گلاب...

ادامه مطلب

باقلاپلو با بوقلمون

ابتدا پیاز را درون تابه خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخ. سپس بوقلمون را به آن اضافه...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت