زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

باقلا قاتق

مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم باقلا
۴ حبه سیر
۲ عدد تخم‌مرغ
شوید به مقدار دلخواه
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا باقلا را نیم‌پز کنید. سپس سیر رنده‌شده، شوید و نمک را با کمی آب به آن اضافه نمایید. پس از به جوش آمدن، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به مواد بیفزایید. اجازه دهید آب آن کم و تخم‌مرغ‌ها پخته شود.
دقت کنید که نباید بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ، غذا را هم بزنید.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/924874

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

کوکو سبزی با پلو

ابتدا سبزی، تخم‌مرغ، سبوس برنج و ادویه‌جات دلخواه را با هم به‌خوبی ترکیب کنید. سپس با...

ادامه مطلب

چای آلو سیاه

آلوسیاه را خرد کرده و به‌همراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را...

ادامه مطلب

سرکه لیموترش

ابتدا لیموها را پوست بکنید، خرد نمایید و هسته‌شان را دربیاورید.  ​سپس آن‌ها را...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت