زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

باقلا قاتق

مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم باقلا
۴ حبه سیر
۲ عدد تخم‌مرغ
شوید به مقدار دلخواه
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا باقلا را نیم‌پز کنید. سپس سیر رنده‌شده، شوید و نمک را با کمی آب به آن اضافه نمایید. پس از به جوش آمدن، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به مواد بیفزایید. اجازه دهید آب آن کم و تخم‌مرغ‌ها پخته شود.
دقت کنید که نباید بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ، غذا را هم بزنید.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/924874

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

آش بوقلمون با حبوبات

لوبیاقرمز و عدس را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. ترجیحاً آب آن‌ها را چندبار عوض کنید. در...

ادامه مطلب

عدس‌پلو با مرغ

پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود کمی درون قابلمه تفتش دهید. سپس مرغ را با 3 لیوان آب...

ادامه مطلب

خوراک لوبیاعروس

ابتدا لوبیاعروس را که از شب قبل خیس کرده‌اید، آب‌کشی و نیم‌پز نمایید. سیر، پیاز، فلفل...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت