1 لیوان برنج
2 لیوان عدس
ماهی بهاندازه دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
ماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- ادویه ماهی- زعفران" قرار میدهیم تا مزهدار شود. سپس ماهی مزهدار شده را با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخ میکنیم.
عدس را با ۲ لیوان آب در قابلمه ریخته و روی اجاق قرار میدهیم. پس از نیمپز شدن عدس، برنج را به آن اضافه میکنیم. بعد از کشیده شدن آب موجود، دمکنی را روی قابلمه قرار داده، شعله را کم کرده و حدود ۲۰ دقیقه تا دم کشیدن کامل منتظر میمانیم.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/434000
ابتدا ماهی را درون ادویههای دلخواه بگذارید و حداقل به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا...
ادامه مطلبابتدا سینه مرغ را با یک پیاز آبپز نمایید. پس از پختن، مرغ را درآورده و ریشریش کنید....
ادامه مطلبابتدا لوبیاعروس از شب قبل خیسخورده را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت میکس...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.