1 لیوان برنج
2 لیوان عدس
ماهی بهاندازه دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۳ نفره مناسب است)
ماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- ادویه ماهی- زعفران" قرار میدهیم تا مزهدار شود. سپس ماهی مزهدار شده را با سهمیه روغن روز رژیم خود سرخ میکنیم.
عدس را با ۲ لیوان آب در قابلمه ریخته و روی اجاق قرار میدهیم. پس از نیمپز شدن عدس، برنج را به آن اضافه میکنیم. بعد از کشیده شدن آب موجود، دمکنی را روی قابلمه قرار داده، شعله را کم کرده و حدود ۲۰ دقیقه تا دم کشیدن کامل منتظر میمانیم.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/434000
لوبیاقرمز و عدس را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. ترجیحاً آب آنها را چندبار عوض کنید. در...
ادامه مطلبابتدا میوه نسترن را خرد کنید و آن را بههمراه زغالاخته با ۱ لیتر آب بجوشانید. پس از...
ادامه مطلبابتدا خرنوبها را بشکنید و هسته خرماها را دربیاورید. سپس آنها را بههمراه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.