زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه عسل و کیوی

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ کیلوگرم عسل طبیعی
۱ کیلوگرم کیوی
۴ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر آب را با عسل ترکیب کنید. سپس کیوی‌های پوست‌کنده و خردشده را به‌همراه نمک و سرکه به آن بیفزایید و ترکیب کنید. درب بانکه را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/308738

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

سالاد مرغ

سینه‌مرغ را به شکل جوجه‌ای خرد کنید و بپزید. پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود...

ادامه مطلب

املت قارچ

قارچ‌ها را خرد کنید (خیلی ریز نکنید؛ چون موقع پخت، آب می‌روند). با سهمیه روغن روز رژیم خود،...

ادامه مطلب

سرکه سیب

ابتدا سیب‌ها را خرد کنید و هسته‌شان را دربیاورید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک و...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت