۲.۵ لیوان عدس
۱ عدد پیاز بزرگ
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا عدس را به مدت حدود ۱۵ دقیقه درون آب ولرم خیس کنید. پیاز را بهصورت نگینی خرد کرده با سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه کمی تفتش دهید. عدس را آبکش کرده و درون قابلمه بریزید. سپس حدود ۱ لیتر آب و ادویهجات دلخواه را به آن اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید تا عدسی جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/308114
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود...
ادامه مطلبماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- ادویه ماهی- زعفران"...
ادامه مطلبابتدا کدو حلوایی را با ۲ لیوان آب روی اجاق قرار دهید. پس از اینکه کدو پخته و آب آن کشیده شد، آن...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.