۲.۵ لیوان عدس
۱ عدد پیاز بزرگ
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا عدس را به مدت حدود ۱۵ دقیقه درون آب ولرم خیس کنید. پیاز را بهصورت نگینی خرد کرده با سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه کمی تفتش دهید. عدس را آبکش کرده و درون قابلمه بریزید. سپس حدود ۱ لیتر آب و ادویهجات دلخواه را به آن اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید تا عدسی جا بیفتد.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/308114
لوبیا را از شب قبل خیس کنید. در صورت امکان آب آن را چند بار عوض کنید. لوبیا را پس از آبکشی...
ادامه مطلبابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را درون قابمله خرد کرده و قابلمه را بدون روغن روی حرارت ملایم...
ادامه مطلبابتدا پیاز را خلالی کنید و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون تابه تفتش دهید تا طلاییرنگ شود....
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.