زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

عدسی

مواد مورد نیاز:

۲.۵ لیوان عدس
۱ عدد پیاز بزرگ
نمک و ادویه‌جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا عدس‌ را به مدت حدود ۱۵ دقیقه درون آب ولرم خیس کنید. پیاز را به‌صورت نگینی خرد کرده با سهمیه روغن روز رژیم خود درون قابلمه کمی تفتش دهید. عدس را آبکش کرده و درون قابلمه بریزید. سپس حدود ۱ لیتر آب و ادویه‌جات دلخواه را به آن اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید تا عدسی جا بیفتد.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/308114

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

فلافل با مرغ

ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه می‌شود...

ادامه مطلب

باقلاپلو با ماهی

ماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آب‌لیموترش- ادویه ماهی- زعفران"...

ادامه مطلب

حلوای کدوحلوایی

ابتدا کدو حلوایی را با ۲ لیوان آب روی اجاق قرار دهید. پس از اینکه کدو پخته و آب آن کشیده شد، آن...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت