۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپخوری نمک دریا
۱ کیلوگرم تربسفید
۴ لیتر آب
ابتدا تربها را با پوستکن پوست بکنید و رنده کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک دریا و سرکه درون یک بانکه شیشهای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشهای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانمهای باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/293026
نخود را از شب قبل بخیسانید. ترجیحاً چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آبکشی کرده و روی اجاق...
ادامه مطلبنخود را از شب قبل خیس کنید. درصورت امکان چند بار آب آن را عوض کنید. نخود را آبکش کرده و بپزید....
ادامه مطلبابتدا دالعدس را با 4 لیوان آب، درون قابلمه نیمپز کنید و کف آن را بگیرید. پیاز و سیر را...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.