۲ عدد لیموترش متوسط
۱ عدد چوب دارچین
۱ تکه کوچک زنجبیل تازه
۱ قاشق مرباخوری عسل
۲ لیوان آب
لیموترش و زنجبیل را پوست کنده و حلقهحلقه کنید. سپس آنها را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید و ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن بیفزایید.
اگر به زنجبیل تازه دسترسی ندارید، میتوانید از نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل استفاده نمایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/369661
ابتدا عدس، لپه و ذرت را بپزید و با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له کنید. سپس سبزیجات دلخواه...
ادامه مطلبابتدا دالعدس را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له میکنیم....
ادامه مطلبلوبیا را از شب قبل خیس کنید. در صورت امکان آب آن را چند بار عوض کنید. لوبیا را پس از آبکشی...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.