۲ عدد لیموترش متوسط
۱ عدد چوب دارچین
۱ تکه کوچک زنجبیل تازه
۱ قاشق مرباخوری عسل
۲ لیوان آب
لیموترش و زنجبیل را پوست کنده و حلقهحلقه کنید. سپس آنها را بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید و ۱ قاشق مرباخوری عسل به آن بیفزایید.
اگر به زنجبیل تازه دسترسی ندارید، میتوانید از نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل استفاده نمایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/369661
ابتدا عدس را با ۲ لیوان آب در قابلمه ریخته و روی اجاق قرار میدهیم. پس از نیمپز شدن عدس،...
ادامه مطلبابتدا لوبیاچشمبلبلی را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت به طور کامل له...
ادامه مطلبابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بههمراه آب لیموترش و ادویهجات دلخواه داخل یک ظرف...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.