زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه کیوی و آووکادو

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ قاشق سوپ‌خوری آویشن
۱۰ گرم کاکل ذرت
۱۰ گرم بند گیلاس
۲۵۰ گرم جعفری
۱ عدد آووکادو
۵ عدد کیوی
۵ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا کیوی و آووکادو را پوست بکنید. درادامه جعفری، کیوی و آووکادو را خرد کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه کاکل ذرت، بند گیلاس، آویشن، آب، نمک و سرکه درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/371258

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

آش کدوحلوایی

ماش و لوبیاچیتی را به مدت ۱ ساعت درون آب ولرم خیس کنید. لوبیاچیتی را پس از آب‌کشی درون قابلمه...

ادامه مطلب

املت سیر

ابتدا سیر تازه را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود درون تابه تفتش دهید. تخم‌مرغ‌ها را...

ادامه مطلب

سرکه توت‌فرنگی

ابتدا بند توت‌فرنگی‌ها جدا کنید و آن‌ها را خرد کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت