۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپخوری نمک دریا
۱ کیلوگرم گوجهسبز
۴ لیتر آب
ابتدا هسته گوجهسبزها را دربیاورید و آنها را با میکسر میکس کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک و سرکه درون یک بانکه شیشهای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشهای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانمهای باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/519510
قبل از شروع به پخت، سهمیه کشک هفته خود را با مقدار کمی آب سرد درون مخلوطکن میریزیم تا به...
ادامه مطلبهسته ازگیلها را درآورده و بههمراه سیب درون مخلوطکن بریزید و بهخوبی ترکیب کنید....
ادامه مطلبابتدا خرمالوها را له کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک و سرکه درون یک بانکه شیشهای...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.