زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه انگور

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ کیلوگرم انگور
۴ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا انگورها را دانه‌دانه نمایید و له کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک و سرکه درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/508857

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

بورانی لبو

لبوها را پس از پخت پوست کنده و با میکسر، کاملاً میکس می‌کنیم. سپس آن را درون ظرف می‌ریزیم....

ادامه مطلب

باقلا قاتق

ابتدا باقلا را نیم‌پز کنید. سپس سیر رنده‌شده، شوید و نمک را با کمی آب به آن اضافه نمایید....

ادامه مطلب

سرکه زالزالک

ابتدا زالزالک‌‌ها را با هسته‌شان کمی له کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک و سرکه...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت