۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپخوری نمک دریا
۱ کیلوگرم انگور
۴ لیتر آب
ابتدا انگورها را دانهدانه نمایید و له کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک و سرکه درون یک بانکه شیشهای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشهای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانمهای باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/508857
ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را درون قابمله خرد کرده و قابلمه را بدون روغن روی حرارت ملایم...
ادامه مطلبزنجبیل را پوست بکنید و بههمراه پیاز درون شیر رنده کنید. سپس شیر را بهمدت ۱ دقیقه...
ادامه مطلبابتدا پیاز و سیر را رنده کنید. سپس آنها را با گوشت چرخکرده، سبوس برنج، تخممرغ و...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.