زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه میوه نسترن

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ کیلوگرم میوه نسترن
۴ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا میوه نسترن را با ۱ لیتر آب بجوشانید و له کنید. پس از خنک شدن، سرکه، نمک و ۳ لیتر آب را به آن اضافه کنید و همه مواد را درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/728442

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

پلو با خورش قرمه‌سبزی رژیمی

لوبیا را از شب قبل خیس کنید. در صورت امکان آب آن را چند بار عوض کنید. لوبیا را پس از آب‌کشی...

ادامه مطلب

سرکه خرما و خَرنوب

ابتدا خرنوب‌ها را بشکنید و هسته خرماها را دربیاورید. سپس آن‌‌ها را به‌همراه...

ادامه مطلب

سرکه زنجبیل و لیمو

ابتدا زنجبیل‌ها را رنده کنید. در ادامه لیموها را پوست بکنید، خرد نمایید و هسته‌شان را...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت