۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپخوری نمک دریا
۱ کیلوگرم میوه نسترن
۴ لیتر آب
ابتدا میوه نسترن را با ۱ لیتر آب بجوشانید و له کنید. پس از خنک شدن، سرکه، نمک و ۳ لیتر آب را به آن اضافه کنید و همه مواد را درون یک بانکه شیشهای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشهای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانمهای باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/728442
برای تهیه شامی پوک، لپه، نخود و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید. بهتر است چند بار آب آنها را...
ادامه مطلبلوبیا را حداقل به مدت ۶ ساعت درون آب ولرم خیس کنید. در صورت امکان چند بار آب آن را عوض نمایید. پس...
ادامه مطلبابتدا لوبیاکشاورزی را که از شب قبل خیس کردهاید، آبکشی و نیمپز نمایید. سیر، پیاز،...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.