۵۰۰ گرم خرما
۲ قاشق غذاخوری کنجد
۳ قاشق غذاخوری پودر بادام
۳ قاشق غذاخوری پودر پسته
۳ قاشق غذاخوری پودر گلسرخ
پودرهل، پودردارچین و زعفران به مقدار دلخواه
کنجد، پودرپسته، پودربادام و پودرگلسرخ را درون بشقابهای جداگانه بریزید. خرماهای بدون هسته را با پودرهل، پودردارچین و پودرزعفران درون میکسر بریزید و بهخوبی میکس کنید. سپس میکس آماده شده را به شکل گردو درآورید و درون بشقابهای کنجد، پودرپسته، پودربادام و پودر گل سرخ بغلتانید تا به شکل توپکهای رنگی دربیایند.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/412881
ابتدا ماهی را درون ادویههای دلخواه بگذارید و حداقل به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا...
ادامه مطلبماش را حداقل به مدت ۱ ساعت خیس کنید و پس از آبکشی آن را درون قابلمه بپزید. پیاز و سیر را خرد...
ادامه مطلبابتدا موزها را پوست بکنید و خرد نمایید. سپس آنها را بههمراه انار دانهشده، گیاه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.