۵۰۰ گرم خرما
۲ قاشق غذاخوری کنجد
۳ قاشق غذاخوری پودر بادام
۳ قاشق غذاخوری پودر پسته
۳ قاشق غذاخوری پودر گلسرخ
پودرهل، پودردارچین و زعفران به مقدار دلخواه
کنجد، پودرپسته، پودربادام و پودرگلسرخ را درون بشقابهای جداگانه بریزید. خرماهای بدون هسته را با پودرهل، پودردارچین و پودرزعفران درون میکسر بریزید و بهخوبی میکس کنید. سپس میکس آماده شده را به شکل گردو درآورید و درون بشقابهای کنجد، پودرپسته، پودربادام و پودر گل سرخ بغلتانید تا به شکل توپکهای رنگی دربیایند.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/412881
توت فرنگی، شکلات تلخ، سبوس برنج، پودردارچین، پودروانیل و پودرهل را درون میکسر بریزید و...
ادامه مطلبابتدا تربها را با پوستکن پوست بکنید و رنده کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک دریا...
ادامه مطلبابتدا لوبیاکشاورزی را که از شب قبل خیس کردهاید، آبکشی و نیمپز نمایید. سیر، پیاز،...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.