۵۰۰ گرم خرما
۲ قاشق غذاخوری کنجد
۳ قاشق غذاخوری پودر بادام
۳ قاشق غذاخوری پودر پسته
۳ قاشق غذاخوری پودر گلسرخ
پودرهل، پودردارچین و زعفران به مقدار دلخواه
کنجد، پودرپسته، پودربادام و پودرگلسرخ را درون بشقابهای جداگانه بریزید. خرماهای بدون هسته را با پودرهل، پودردارچین و پودرزعفران درون میکسر بریزید و بهخوبی میکس کنید. سپس میکس آماده شده را به شکل گردو درآورید و درون بشقابهای کنجد، پودرپسته، پودربادام و پودر گل سرخ بغلتانید تا به شکل توپکهای رنگی دربیایند.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/412881
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. لبوها را پخته و پوست بکنید. در ادامه لپه را نیمپز...
ادامه مطلبسهمیه کشک هفته خود را با مقدار کمی آب سرد درون مخلوطکن بریزید تا به کشک مایع تبدیل شود....
ادامه مطلبابتدا سبزی، تخممرغ، سبوس برنج و ادویهجات دلخواه را با هم بهخوبی ترکیب کنید. سپس با...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.