۳۰۰ گرم نخود
۳ حبه سیر
۲ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق چایخوری زیره
۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۴ نفره مناسب است)
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود در این مدت چند بار آب نخود را عوض کنید.
سپس نخود را با سیر و پیاز به خوبی چرخ کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
بعد از آن، ادویه ها را هم به مواد اضافه کنید و آنها را به خوبی ورز دهید تا کاملا ترکیب شوند.
در پایان مواد را به شکل دلخواه خود در بیاورید و درون فر بگذارید تا پخته شود. همچنین در صورت تمایل میتوانید از سهمیه روغن روز رژیم خود هم برای سرخ کردن آنها استفاده کنید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/557223
نخود و لوبیا را از شب قبل و عدس را نیم ساعت قبل از پخت خیس کنید. پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن...
ادامه مطلبماهی را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- ادویه ماهی- زعفران"...
ادامه مطلبابتدا نخود از شب قبل خیسخورده را آبکش کنید و بپزید. سیر و پیاز را بهشکل نگینی خرد...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.