زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه خرما و خَرنوب

مواد مورد نیاز:

۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۱ استکان سرکه سیب
۲ لیوان انگور سیاه
۵ عدد خَرنوب
۲۰ عدد خرما
۵ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا خرنوب‌ها را بشکنید و هسته خرماها را دربیاورید. سپس آن‌‌ها را به‌همراه انگورسیاه، نمک، سرکه سیب و ۵ لیتر آب درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/871945

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

یتیمچه با گوشت

ابتدا بادمجان و پیاز را پوست بکنید. سپس بادمجان، کدو، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر...

ادامه مطلب

کوبیده مرغ

گوشت مرغ را دوبار چرخ کنید. سیر و پیاز را رنده کرده و آبشان را بگیرید. فلفل دلمه‌ای را...

ادامه مطلب

چای آلو شابلون

آلوشابلون را خرد کرده و به‌همراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت