۲ پیمانه برنج
۲ پیمانه لوبیاچشمبلبلی
۵۰۰ گرم گوشت مرغ
۱ عدد پیاز متوسط
۱ تکه چوب دارچین
۶ قاشق غذاخوری شوید خشک
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
(این مواد برای یک وعده ۴ نفره مناسب است)
لوبیا را حداقل به مدت ۶ ساعت درون آب ولرم خیس کنید. در صورت امکان چند بار آب آن را عوض نمایید. پس از آبکشی لوبیا، آن را به همراه چوب دارچین بپزید (پس از پختن، چوب دارچین را خارج کنید تا غذا تلخ نشود).
پیاز را خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود، آن را کمی تفت دهید. سپس مرغ را بههمراه ادویهجات به آن اضافه نمایید و اندکی با هم تفت دهید. پس از تفت دادن، این مواد را به همراه ۳ قاشق غذاخوری شویدخشک به قابلمه لوبیا اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
برنج را بههمراه ۳ قاشق غذاخوری شویدخشک بهصورت کته بپزید. قبل از اینکه آب برنج به صورت کامل کشیده شود، سایر مواد تهیه شده در مراحل قبل را به آن اضافه کنید و قابلمه برنج را دم بگذارید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/751578
آلو قطرهطلا را خرد کرده و بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید....
ادامه مطلبابتدا پیاز و سیر را رنده کنید. سپس آنها را با گوشت چرخکرده، سبوس برنج، تخممرغ و...
ادامه مطلبابتدا میوه نسترن را با ۱ لیتر آب بجوشانید و له کنید. پس از خنک شدن، سرکه، نمک و ۳ لیتر آب را به...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.