3 قاشق غذاخوری برنج
نصف لیوان نخود
1 عدد پیاز متوسط
مرغ به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا مرغ را با پیاز و کمی آب بپزید. نخود را که از شب قبل خیس کردهاید، آبکشی کرده و بپزید. سپس برنج را به همراه آب مرغ به نخود اضافه کنید. پس از اینکه آب آن کشیده شد، مرغ پخته شده را ریشریش کرده، روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/668647
ابتدا ماهی را درون ادویههای دلخواه بگذارید و حداقل به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا...
ادامه مطلبهسته ازگیلها را درآورده و بههمراه سیب، پودر ژلاتین و پودر دارچین درون مخلوطکن...
ادامه مطلبابتدا پیاز و سیر را رنده کنید. سپس آنها را با گوشت چرخکرده، سبوس برنج، تخممرغ و...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.