3 قاشق غذاخوری برنج
نصف لیوان نخود
1 عدد پیاز متوسط
مرغ به مقدار دلخواه
نمک و ادویهجات به مقدار لازم
ابتدا مرغ را با پیاز و کمی آب بپزید. نخود را که از شب قبل خیس کردهاید، آبکشی کرده و بپزید. سپس برنج را به همراه آب مرغ به نخود اضافه کنید. پس از اینکه آب آن کشیده شد، مرغ پخته شده را ریشریش کرده، روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/668647
مرغ را حداقل ۲ ساعت قبل از پخت، درون ترکیب "آب پیاز- آبلیموترش- زعفران" قرار دهید تا...
ادامه مطلبلیموترش را حلقهحلقه کرده و بههمراه جعفری، چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک...
ادامه مطلبابتدا هویج را رنده و کدو و قارچ را ریز کنید و درون یک ظرف بریزید. سپس نخودفرنگی، سبزی دلمه،...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.