زمان باقی‌مانده تا پایان 80% تخفیف

سرکه انگنار

مواد مورد نیاز:

۱ استکان سرکه (هر نوع سرکه)
۱ قاشق سوپ‌خوری نمک دریا
۲ عدد انگنار (کنگر فرنگی)
۴ لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا انگنارها را با برگ‌هایشان خرد کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک و سرکه درون یک بانکه شیشه‌ای باظرفیت حداقل ۱۰ لیتر بریزید و درب آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید (به هیچ وجه از دبه پلاستیکی استفاده نکنید). بانکه را به مدت ۲۰ روز در محلی خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. هر روز حداقل یک بار سرکه را با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ۲۰ روز که سرکه آماده شد، آن را از صافی ریز رد کنید و درون بطری شیشه‌ای بریزید. درب بطری را ببندید و آن را درون یخچال قرار دهید. هر روز صبح یا شب با شکم پر ۱ قاشق غذاخوری از سرکه را درون ۱ لیوان آب بریزید و بنوشید.
تذکر: خانم‌های باردار و کودکان زیر ۲ سال، باید حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

اشتراک‌گذاری:

لینک کوتاه صفحه:
https://binda.ir/sl/743118

شاید این مطالب هم برایتان مفید باشد:

خوراک سبزیجات

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با سهمیه روغن روز رژیم خود کمی آن را درون قابلمه تفت می‌دهیم....

ادامه مطلب

خوراک کدو

کدو و هویج را خرد کنید و به‌همراه برنج، ادویه‌جات دلخواه و ۲ لیوان آب درون قابلمه بریزید....

ادامه مطلب

سرکه ترب‌سفید

ابتدا ترب‌ها را با پوست‌کن پوست بکنید و رنده کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه آب، نمک دریا...

ادامه مطلب
نظرات کاربران

هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما می‌توانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.

نظر دهید
جستجو در بین دستورات پخت