۱ لیوان آلبالو با بند
۱ عدد چوب دارچین
۱ قاشق مرباخوری عسل
۲ لیوان آب
آلبالوها را بدون جداکردن بند آنها بههمراه چوب دارچین و ۲ لیوان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی شعله قرار دهید و تا جوش آمدن آن صبر کنید. پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید. بعد ۱۵ دقیقه آن را از صافی رد کنید و عسل را به آن اضافه نمایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/657872
ابتدا نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت خیس کنید تا هم نرم شده و هم نفخ آن گرفته شود. توصیه میشود...
ادامه مطلبسویا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب ولرم خیس میکنیم. سپس آن را از آب درآورده و میفشاریم تا...
ادامه مطلبابتدا لوبیاعروس از شب قبل خیسخورده را آبپز کرده و سپس آن را با میکسر یا چرخگوشت میکس...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.