۱ قاشق مرباخوری کنجد
۱ قاشق غذاخوری عسل
۲ قاشق غذاخوری سبوس برنج
۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد/زیتون
گلاب، هل، زعفران، زنجبیل به مقدار لازم
ابتدا سبوس را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس روغن را به آن اضافه کنید و مجدداً به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. در ادامه کنجد، گلاب، هل، زعفران و زنجبیل را بههمراه نصف استکان آب به آن اضافه کنید و کمی آن را هم بزنید تا حالت بگیرد. پس از اینکه حلوا از حرارت افتاد، عسل را به آن اضافه نمایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/697542
ابتدا بادمجانها را کباب کرده و پوست آنها را جدا میکنیم. سپس سیر و گوجه فرنگیها را...
ادامه مطلبابتدا هویج را با رنده ریز، درون قابلمه رنده کنید. سپس برنج، ادویهجات دلخواه و ۱ قاشق...
ادامه مطلبابتدا پیاز و سیر را رنده کنید. سپس آنها را با گوشت چرخکرده، سبوس برنج، تخممرغ و...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.