۱ قاشق مرباخوری کنجد
۱ قاشق غذاخوری عسل
۲ قاشق غذاخوری سبوس برنج
۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد/زیتون
گلاب، هل، زعفران، زنجبیل به مقدار لازم
ابتدا سبوس را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس روغن را به آن اضافه کنید و مجدداً به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. در ادامه کنجد، گلاب، هل، زعفران و زنجبیل را بههمراه نصف استکان آب به آن اضافه کنید و کمی آن را هم بزنید تا حالت بگیرد. پس از اینکه حلوا از حرارت افتاد، عسل را به آن اضافه نمایید.
لینک کوتاه صفحه: https://binda.ir/sl/697542
ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز آبپز نمایید. پس از پختن، مرغ را درآورده و ریشریش کنید....
ادامه مطلبابتدا بادمجان و پیاز را پوست بکنید. سپس بادمجان، کدو، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمهای و سیر...
ادامه مطلبابتدا زالزالکها را با هستهشان کمی له کنید. سپس آنها را بههمراه آب، نمک و سرکه...
ادامه مطلبهنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما میتوانید از طریق فرم زیر اولین نظر را ثبت کنید.